2017: Novinky které jsou BEST

767

Stejně jako na začátku každé stavební sezóny, i letos se objevují na trhu nové produkty ze sortimentu venkovní architektury. Není tomu jinak ani u české společnosti BEST, která si pro Vás připravila několik mimořádných novinek napříč celým sortimentem. Podívejte se na ně v článku „2017: Novinky, které jsou BEST“.

Dostupný luxus

Nahlédněte s námi do úvodu nejnovějšího katalogu BEST 2017: „Hlavním motivem katalogu BEST 2017 je Dostupný luxus. Nemáme tím na mysli nic menšího, než že každý z „dolních deseti milionů“ obyvatel naší země, jinak řečeno, každý z našich skvělých potenciálních zákazníků, aneb my všichni, si zasloužíme být obklopeni krásnými věcmi …

Jsme lídrem našeho segmentu v České republice. V 27. roce naší existence jsme opět posunuli příčku výroby umělého kamene (neboť krásný a kvalitní beton není nic jiného, než umělý kámen…) k vyšší estetické kvalitě. Směrem k tradičním přírodním kamenům, ale i k prvkům, které souzní s moderní architekturou.“

Tato slova Tomáše Březiny, majitele a statutárního ředitele společnosti BEST, jsou vyňata z úvodu do nového katalogu BEST 2017.

BEST PREMIUM, TRADIČNÍ KVALITA i NEJLEPŠÍ POMĚR CENY a KVALITY

I pro Vás bude jistě tento katalog skvělou a dostatečnou inspirací a návodem. Letošní nabídka BEST je rozdělena na řadu BEST PREMIUM, TRADIČNÍ KVALITU a KOMODITU. Do kategorie BEST PREMIUM je zařazen výběr toho nejlepšího pro moderní i tradiční architekturu. Volbou z této výběrové kolekce neuděláte chybu, ať už je Váš dům postaven v ryze moderním stylu nebo jeho architektura zapadá do klidného venkova.


BEST – BELEZA, povrch SAMETOVÝ, barva colormix arabica


BEST – BELISIMA, povrch SAMETOVÝ, barva colormix etna


BEST – LEGENDA I, povrch STANDARD ostařený, barva colormix podzim

Tradiční kvalita je symbolem ověřené a žádané klasiky. Výrobky této řady nabízíme již řadu let a stále si zasluhují místo na „betonovém“ trhu. Tradiční kvalita, klasické tvary a žádané barvy se stále cení.


BEST – KLASIKO, povrch STANDARD, barva přírodní

BEST se nezříká ani těch nejběžnějších výrobků. Naopak. Dokonce ty nejvíce zlidovělé, ty které se prodávají na stavebním trhu jako bezejmenná komodita (bohužel … protože i tyto výrobky musejí mít nejvyšší kvalitu, i tyto výrobky jsou stále značkové), jsou v novém katalogu pro Vaši jednoduchou orientaci shrnuty i s jejich slangovými výrazy. V těchto výrobcích se ukrývá nejlepší poměr kvality a ceny.

Pokud Vás zaujal jakýkoli výrobek BEST, vydejte se na návštěvu některé z 8 podnikových prodejen BEST. Tyto prodejny se pyšní mimořádnými venkovními i zcela novými interiérovými vzorkovnami. Pozornost, vstřícnost, bohaté zkušenosti a profesionalita milých pracovnic, to vše doladí návštěvu, výběr a následný nákup k opravdové dokonalosti.

Více o produktech, podnikových prodejnách a také nový katalog ke stažení zdarma získáte na stránkách www.best.info .